آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان با مغز خرما و گردو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان با مغز خرما و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 12 نفر

کره 50 گرم
شیر ولرم 1 پیمانه
آرد 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 1.5 قاشق غذا خوری
شکر 80 گرم

مواد میانی :

دارچین 1/2 قاشق غذا خوری
گردو خردشده 1/2 پیمانه
خرما پوست گرفته 2 پیمانه

طرز تهیه

1-ابتدا خمیر مایه و شیر ولرم و یک ق غ شکر رو با هم مخلوط کنید و روش رو ۱۰دقیقه بپوشونید تا عمل بیاد و پف کنه .کره نرم شده و تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد بهش مواد خمیر مایرو اضافه کنید و هم بزنید و بعد کم کم آرد الک شده رو بهش اضافه کنید باید به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه .

2-و بعد خمیر رو خوب ورز بدید و روش رو بپوشونید و بذارید در دمای محیط ۱ ساعت استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه و بعد سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو ورز بدید تا پفش بخوابه و بعد با وردنه خمیر رو باز کنید

3-و مواد میانی رو که مخلوط خرمای له شده و گردوی خرد شده و دارچین هستش روی خمیر بمالید و هر مدلی که خواستین خمیر رو بپیچید و بعد داخل سینی فر یا قالب که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید قرار بدید و دوباره روش رو بپوشونید و اجازه بدید نیم ساعت استراحت کنه

4-بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید . میتونید عین من داخل قالب مافین و به صورت تک نفره درست کنید . و در انتها که خنک شد روش پودر قند الک کنید
طرز تهیه نان با مغز خرما و گردو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی