آموزش طرز تهیه نان باگت محلي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شکر …………………. 1 قاشق چاي خوري
نمک ………………….. 1 قاشق مرباخوري
مايه ي خمير …………… 2 قاشق غذاخوري
آب ولرم ……………….. يک و نيم ليوان
آرد گندم سبوس دار ……. 5 ليوان
روغن زيتون ……………. 1 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
شکر ، نمک، مايه ي خمير و آب ولرم را در ظرفي ريخته و مخلوط مي کنيم و اجازه مي دهيم 15 دقيقه بماند. نيمي از آرد سبوس دار گندم را در يک ظرف پهن ريخته و مخلوط مايه ي خمير و روغن_زيتون را به آن اضافه مي کنيم و ورز مي دهيم و بقيه ي آرد را نيز کم کم اضافه مي کنيم تا خميري حاصل شود که به دست نمي چسبد. روي خمير را با پارچه ي تميز نمداري مي پوشانيم و اجازه مي دهيم به مدت 40 دقيقه استراحت کند. خمير استراحت کرده را دوباره ورز مي دهيم و با دست به شکل نان باگت در مي آوريم و در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم يا کاغذ روغني انداخته ايم قرار مي دهيم. روي خميرها را با چاقوي تيز شکل مي دهيم و سيني فر را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا بپزد و روي نان ها برشته شود سپس به صورت نيمه گرم، سرو مي کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه