آموزش طرز تهیه نان اردک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 1نفر
آرد 1 کیلوگرم
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
زردچوبه 1/8 قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری
کره 200 گرم
شکر 1 پیمانه
شیر 2 پیمانه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا آرد را ۳مرتبه الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك میكنیم و آن را با تخممرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط میكنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشد و به دست نچسبد.
2-روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار میگذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید.
3-سپس مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم.
سایر نکات
این نان جزو نانهای محلی زنجان و برخی مناطق همدان محسوب میشود
بهتر است به جای روغن جامد از كره استفاده شود
اضافه كردن مقداری زعفران این نان را خوشمزه تر میكند
اگر زیادی شیر به نان اضافه كردید به آن مقدار بیشتری ارد بزنید
در برخی مناطق به این نان آب پنیر هم اضافه میكنند و به جای بیكینگ پودر جوش شیرین اضافه میكنند
آرد مخصوص نان بربری مناسب ترین ارد برای پخت این نان است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه