آموزش طرز تهیه مینی چیزکیک بیسکوییتی و فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای لایه اول:
1ونیم بسته بیسکویت کاکائویی(هر بستش حدود 100 گرم)
100 گرم کره
1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای(اختیاری)
_
برای لایه دوم:
500 میلی لیتر خامه
135 گرم شکر(به اختیار کم یا زیاد کنین)
250 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
5 گرم وانیل شکری
1ونیم لیوان بیسکویت کاکائویی خرد شده(خیلی زیاد خرد نکنین)
3/4 پیمانه فندق درشت خرد شده
_
برای تزیین:
خامه فرم گرفته
تکه های شکلات
طرز تهیه
برای لایه اول،بیسکویت ها و شکر قهوای رو در مخلوط کن، پودر کنین و با کره آب شده مخلوط کنین و داخل قالبهای کوچک بریزین و فشار بدین و بزارین یخچال.
برای لایه دوم،خامه رو اونقدر بزنین با همزن تا غلیظ شه(فرم بگیره کمی)، در ظرف دیگه ای پنیر ماسکارپونه ، شکر، وانیل و آب لیمو رو 5 دقیقه بزنین.خامه غلیظ شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین خوب.بیسکوییتها و فندق های خرد شده هم اضافه کنین و مخلوط کنین و روی لایه اول بریزین و در یخچال بزارین تا 1 شب بمونه.
روشو با خامه فرم گرفته و شکلات تزیین کنین.
–
⚠اگه میترسین که در یخچال خودشو نگیره ، از ژلاتین استفاده کنین(حدود 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بعلاوه 1/4 لیوان آب)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه