آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه ميني کوفته هاي سسي و پنيري

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ميني کوفته هاي سسي و پنيري . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ………… 500 گرم
پياز متوسط ………………. 2 عدد
نمک، فلفل ……………….. به مقدار لازم
زيره ……………………… به مقدار دلخواه
پودر سوخاري …………….. 2 قاشق غذاخوري
پنير موتزارلا ……………… به مقدار دلخواه
.
مواد لازم سس :
روغن مايع ……………….. 2 تا 3 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي ………….. 2 قاشق غذاخوري
سير ……………………… 2 حبه
آب ……………………….. به مقدار لازم

طرز تهیه

پياز ها را در ظرفي رنده مي کنيم و گوشت چرخ کرده ، پودرسوخاري ، نمک ، فلفل و زيره را اضافه کرده و خوب ورز مي دهيم. از مخلوط گوشت، تکه هايي به اندازه ي گردو، جدا کرده و قلقلي مي کنيم و در سيني فر که از قبل چرب کرده يا کاغذ روغني انداخته ايم، مي چينيم و به مدت 10 الي 15 دقيقه در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا بپزد و طلايي شود. براي تهيه ي سس اين خوراک ، رب گوجه_فرنگی را در روغن مايع تفت مي دهيم و سپس سير رنده شده را اضافه کرده و و کمي تفت مي دهيم و به مقدار لازم آب اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم کمي بجوشد سپس از روي اجاق برمي داريم. کوفته ها را در ظرف پيرکس مي چينيم و سس را روي آن ها مي ريزيم و به مدت 10 الي 15 دقيقه در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم سپس ظرف را از فر خارج کرده و روي نصف کوفته ها را با پنير موتزارلا مي پوشانيم و به مدت 2 الي 3 دقيقه ي ديگر در فر قرار مي دهيم.
.
شيرينانه ي 1: مي توانيم به جاي پنير موتزارلا از هر پنير کشدار دلخواهي مانند گودا ، چدار و … استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: مي تواتيم پنير را روي همه ي کوفته ها بريزيم.
شيرينانه ي 3: مي توانيم اين خوراک را با پلو سرو کنيم
طرز تهیه ميني کوفته هاي سسي و  پنيري

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی