آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه موس شیر؛ یه دسر مخملی بی نظیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه موس شیر؛ یه دسر مخملی بی نظیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

شیر: 300 میلی لیتر
آب: 150 میلی لیتر
چای سیاه کیسه ای: 2 عدد
چوب دارچین: یک عدد
میخک: 3 الی 4 عدد
شکر: 100 گرم
خامه: 400 گرم
ماست یونانی: 150 گرم
سفیده تخم مرغ: 50 گرم
ورقه ژلاتین: 6 عدد
شکلات تلخ (رنده شده): به مقدار لازم
اسپری مخملی: برای رنگ آمیزی

طرز تهیه

آب را روی حرارت به جوش آورید و به ظرف مناسبی انتقال دهید.
کیسه های چای سیاه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه دم بکشند.
سپس کیسه های چای را از آب خارج کرده و شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را روی حرارت قرار دهید و چوب دارچین و میخک ها را اضافه کنید.
هنگامی که مواد به جوش آمد، ظرف را از روی حرارت بردارید و در آن را بگذارید.
ورقه های ژلاتین را حدود 10 دقیقه در مقداری آب سرد قرار دهید و سپس در آورده و کنار بگذارید.
سفیده های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی با هم آنقدر بزنید تا پف کنند.
چوب دارچین و میخک ها را از ظرف حاوی آب و شیر خارج کرده.
ورقه های ژلاتین خیس خورده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند.
خامه، مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر و ماست یونانی را به ترتیب اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و حدود 3 الی 4 ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
سپس دسر را از قالب جدا کنید و روی آن را با اسپری مخملی رنگ کنید. (با فاصله حدود 25 سانتی متر از دسر اسپری کنید.)
پس از رنگ آمیزی دسر را حدود حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس روی آن شکلات تلخ رنده شده بپاشید و سرو کنید.
طرز تهیه موس شیر؛ یه دسر مخملی بی نظیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی