آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه موجور اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه موجور اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

200 گرم برگ اسفناج
1 عدد پیاز
60 گرم برنج(3_2 قاشق غذاخوری)
250 گرم پنیر لور (یا هر پنیر سفید کم نمک و کم چرب)
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
نمک، فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده(pulbiber )
3 قاشق غذاخوری آرد(60 گرم)

طرز تهیه

برنج را آبپز کنید و آب برنج را آبکش کنید (اگر از قبل برنج پخته دارید میتوانید از آن استفاده کنید) .
برگهای اسفناج را شسته و ریز خرد کنید.
پیاز را یا رنده کنید یا ریز خرد کنید. اسفناج ، پنیر، تخم مرغ، برنج ، پیاز ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز پرک شده اضافه کنید و هم بزنید. آرد الک شده را به مواد اضافه کنید هم زده در قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداختید و کمی روغن مایع زدید بریزید و مواد را ریخته صاف کنید . در فر 200 درجه بپزید. با ماست و یا هر مزه دیگر خوشمزه میشود
طرز تهیه موجور اسفناج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی