آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه مسما بادمجان با گوشت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مسما بادمجان با گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

گوشت قرمز 600 گرم
بادمجان قلمی 10 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی 10 عدد
پیاز خردشده 2 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک 1 قاشق مربا خوری
پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوری
زردچوبه 1قاشق مربا خوری
آب جوش 2 پیمانه
فلفل قلمی 10 عدد

طرز تهیه

1-ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، قسمت سر آنها را نگه دارید و در روغن سرخ کنید. گوجه گیلاسی و فلفل قلمی را هم بعد از شستن، کمی در روغن تفت دهید و از صافی رد کنید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

2-پیازهای خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت را به تکه‌های درشت خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ گوشت عوض شود. آب جوش را هم افزوده و بعد حرارت را کم کنید. البته حدود ۳ ساعت زمان می‌برد تا گوشت پخته شود.

3-رب را در روغن تفت دهید و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه و مخلوط کنید. وقتی آب گوشت تمام شد و خورش به روغن افتاد، بادمجان‌های سرخ شده را همراه پیازداغ روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را که آماده شده خاموش کنید. این خورش را با برنج آبکش شده سرو کنید.
طرز تهیه مسما بادمجان با گوشت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی