آموزش طرز تهیه مسما بادمجان با گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
گوشت قرمز 600 گرم
بادمجان قلمی 10 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی 10 عدد
پیاز خردشده 2 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک 1 قاشق مربا خوری
پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوری
زردچوبه 1قاشق مربا خوری
آب جوش 2 پیمانه
فلفل قلمی 10 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا بادمجانها را پوست گرفته، قسمت سر آنها را نگه دارید و در روغن سرخ کنید. گوجه گیلاسی و فلفل قلمی را هم بعد از شستن، کمی در روغن تفت دهید و از صافی رد کنید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
2-پیازهای خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت را به تکههای درشت خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ گوشت عوض شود. آب جوش را هم افزوده و بعد حرارت را کم کنید. البته حدود ۳ ساعت زمان میبرد تا گوشت پخته شود.
3-رب را در روغن تفت دهید و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه و مخلوط کنید. وقتی آب گوشت تمام شد و خورش به روغن افتاد، بادمجانهای سرخ شده را همراه پیازداغ روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را که آماده شده خاموش کنید. این خورش را با برنج آبکش شده سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه