آموزش طرز تهیه مسقطی پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
آب پرتقال 4 پیمانه
نشاسته گندم 5 قاشق سوپ خوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق مربا خوری
شکر 1/4 پیمانه
خلال پسته یا بادام به مقدار لازم
فیله پرتقال به مقدار لازم
طرز تهیه
1-در قابلمه ای آب پرتقال و نشاسته گندم و رنده ی پوست پرتقال و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و مرتب هم زده تا به صورت مخلوطی غلیظ در آید.
2-در ظرف کشیده ویا در قالب ریخته داخل یخچال به مدت ۲الی ۴ساعت بذارید بعد هم میتونید داخل ظرف سرو کنید یا از قالب برگردونید روی آن را با فیله پرتقال و خلال پسته و بادام تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه