آموزش طرز تهیه مرغ سوخاری با سس عسل و خردل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
پودر سوخاری درشت 2 فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
پودر سیر 1/4 قاشق چای خوری
خردل 1/4 فنجان
عسل 1/3 فنجان
سس مایونز 1 فنجان
سینه مرغ 2 عدد
طرز تهیه
1-در یک کاسه سس مایونز، خردل، عسل، پودر سیر، فلفل قرمز،فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط می کنیم و هم بزنید تا همه چیز را به طور مساوی با یکدیگر ترکیب شوند
2-سس را به دو بخش تقسیم می شوند ، نیمی از آن را برای مزه دار کردن مرغ استفاده می کنیم و نیمه دیگر را در ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم تا زمان سرو غذا.
3-سینه مرغ را پوست کنده و به صورت مورب برش می دهیم (حدود ۱۴-۱۶ برش ) .
4-مرغ های قطعه قطعه شده را در یک کیسه با نیمی از سس خردل وعسل ریخته و خوب مخلوط می کنیم و در یخچال برای حداقل ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا خوب مزه دار شود
5-فر را از پیش گرم می کنیم با ۴۰۰ درجه سانتی گراد . روی سینی فر را با فویل می پوشانیم و روی آن توری قرار می دهیم
6-یکی یکی نوار مرغ ها را داخل پودر سوخاری قرار داده
7-روی توری قرار می دهیم و در نهایت داخل فرمی گذاریم به مدت ۳۰ دقیقه تا طلایی قهوهای شود . می توانید این مرغ را داخل روغن هم سرخ کنید .
8-این غذا را گرم به همراه باقی سس سرو نمایید نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه