آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورانی بادمجان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورانی بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

ماست پرچرب 1پیمانه
بادمجان 3 عدد
سیر 2 حبه
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-سیر را رنده کنید

2-کباب‌پز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخش‌کن قرار دهید.

3-با استفاده از یک چاقوی تیز، در ۳ تا ۴ نقطه از بادنجان‌ها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند

4-بادمجان‌ها را روی شعله پخش‌کن یا کباب‌پز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانی‌که پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آن‌گاه بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند

5-وقتی بادمجان‌ها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند

6-بادمجان‌های له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جایی‌که خوب با یکدیگر مخلوط شوند

7-سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید.

8-اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانه‌های انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید
طرز تهیه بورانی بادمجان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی