آموزش طرز تهیه بورانی بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
ماست پرچرب 1پیمانه
بادمجان 3 عدد
سیر 2 حبه
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سیر را رنده کنید
2-کبابپز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخشکن قرار دهید.
3-با استفاده از یک چاقوی تیز، در ۳ تا ۴ نقطه از بادنجانها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند
4-بادمجانها را روی شعله پخشکن یا کبابپز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانیکه پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آنگاه بادمجانها را کنار بگذارید تا خنک شوند
5-وقتی بادمجانها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند
6-بادمجانهای له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جاییکه خوب با یکدیگر مخلوط شوند
7-سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که میخواهید سرو کنید، بریزید.
8-اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانههای انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه