آموزش طرز تهیه مربا پوست هندوانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آب 2 پیمانه
شکر 500 گرم
دانه هل کوبیده 1 قاشق چای خوری
گلاب 1 پیمانه
جوهر لیمو 1/4 قاشق چای خوری
آب آهک 0 50 گرم
پوست هندوانه 500 گرم
طرز تهیه
1-ابتدا آهك را در ظرفي ميريزيم دو يا سه لیوان آب روي آهك ريخته و كاملا هم ميزنيم.
2-پوست هندوانه را بگیرید، مغز داخل آن را تمیز کنید و فقط سفیدی پوست هندوانه بماند، آنها را خرد كرده يا قالب ميزنيم.
3-آب زلال آهك را صاف كرده و روي پوست هندوانه آماده شده ميريزيم و ميگذاريم ۲۴ ساعت در آب آهك بماند بعد آنها را خارج كرده با آب زياد ميشوييم.
4-اين كار را چند بار تكرار ميكنيم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانهها آب آن را خالي كرده و دوباره اين كار را انجام ميدهيم و با مقداري آب ميگذاريم تا بپزد.
5-سپس پوست هندوانهها را در صافي ميريزيم تا آب آن برود. شكر را در ظرف لعابي مناسبي ريخته به اندازه سه ليوان آب روي آن ميريزيم و شكر را ميجوشانيم.
6-شربت را صاف كرده و پوست هندوانهها را در شربت ريخته روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد. كف روي مربا را چند بار ميگيريم. وقتي شربت قوام آمد دانههاي هِل و گلاب را داخل مربا ميريزيم.
7-مربا بايد كاملا شفاف و شكننده باشد. (مربا باید قوام بیاید.)جوهر لیمو را اضافه کنید چند جوش زد از روی حرارت بردارید. و در ظرف ريخته و پس از خنك شدن در يخچال نگهداري ميكنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه