آموزش طرز تهیه مربا لیمو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آب 1 لیوان
لیمو شیرین 500 گرم
شکر 500 گرم
عسل 5 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
هل 6 عدد
گلاب 1لیوان
طرز تهیه
1-ابتدا لیمو شیرین را كاملا تمیز بشویید و بعد آن را به شكل دلخواه مربعی یا نگینی خرد كنید و هسته های آن را جدا كنید.
2-ظرفی را انتخاب كنید كه در دار باشد و لیمو شیرین خرد شده را به همراه چند لیوان آب سرد و چند قاشق گلاب داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و ۱روز داخل یخچال قرار دهید تا تلخی آن از بین برود.
3-بعد از گذشت زمان مورد نظر لیمو شیرین ها را با آب سرد آبكشی كنید و به همراه ۱لیوان آب و ۱لیوان گلاب و هل روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند.
4-پس از اینکه ۱۵ دقیقه لیموها جوشیدند شکر و عسل را اضافه كنید و مواد را به خوبی مخلوط كنید تا شكر در آن حل شود.
5-شعله را ملایم كنید تا مربا جا بیفتد و شیره آن غلیظ شود، در انتهای پخت آبلیمو را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به غلظت لازم برسید و بعد شعله را خاموش كرده و اجازه دهید مربا كاملا سرد شود و بعد داخل شیشه خشك و تمیز مورد نظر بریزید.
سایر نکات
در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مربا اضافه كنید تا خوشرنگ تر شود.
حتما كلاب را بچشید و اگر تلخ بود از آن استفاده نكنید.
در صورت تمایل به جای شكر هم از عسل استفاده كنید یا بالعكس.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه