آموزش طرز تهیه مربای پوست نارنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
پوست نارنج 800 گرم
شکر 1 کیلوگرم
هل (دونه سیاه وسط هل) 1 قاشق چای خوری
آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
آب 3 لیوان
طرز تهیه
1-پوست نارنج را خلالی یا به دلخواه برش بدید،بعد پوست نارنج ها را در آب جوش ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه میجوشانیم،و بعد در آبکش ریخته و آب سرد روی آنها میریزیم.
2-دوباره پوست نارنج ها را برای ۲۰ دقیقه میجوشانیم و سپس در آبکش ریخته و آب سرد روی آنها میریزیم… این کار را ۳ بار انجام میدهیم تا تلخی پوست نارنج گرفته بشه.
3-بعد آب و شکر را روی شعله گذاشته تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود اگر شهد به درستی غلیظ نشود مربا کپک میزند .بعد پوست نارنج را درون آن ریخته تا کمی نرم شود بعد دونه های سیاه وسط هل را ریخته و هم میزنیم.
4-بعد شعله راخاموش کرده و آب لیمو را بهش اضافه میکنیم،آب لیمو برای اینه که مربامون شکرک نزنه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه