آموزش طرز تهیه مربای پوست انبه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۸۰ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
انبه 3 عدد
شکر 2 پیمانه
آب 4 پیمانه
پودر هل 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
چوب دارچین 1 تکه کوچک
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا پوست انبه را خوب شسته و به تیکه های کوچک برش میزنیم
2-آب را به آن اضافه میکنیم و با شعله ی کم روی گاز میگذاریم تا نرم شود در این حین چوب دارچین را هم اضافه میکنیم تا طعم آن به خورد مربا برود و مربای ما بعد از مدتی کپک نزند
3-شکر و زعفران را به آن اضافه میکنیم
4-بعد از غلیظ شدن شربت مربا و پخت انبه وانیل و هل را به آن اضافه میکنیم
5-در پایان آبلیمو را اضافه میکنیم تا مربای ما شکرک نزند
سایر نکات
ممکن است پوست انبه ی شما سفت باشد در نتیجه نیاز به زمان پخت بیشتری دارد و بلعکس
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه