آموزش طرز تهیه مربای هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
هلو زعفرانی سفت 1.5 کیلوگرم
شکر 500 گرم
زعفران به مقدار لازم
گلاب 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا هلو هارا پوست بگیرید و قسمت سرخ رنگ داخل هلو را با چاقو جدا کنید و سپس به اندازه دلخواه خرد کنید. هرچه قطعه های هلو درشت تر باشد بهتر است.( سلیقه ای)
2-هلو ها را درقابلمه مناسب ریخته و شکر را رویش بریزید. میزان شکر به ذائقه و شیرینی هلو بستگی دارد پس احتیاط کنید خیلی شیرین نشود.بگذارید ۲۰ دقیقه بماند.
3-بعد از اینکه شکر در هلو آب انداخت روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حدود ۱۵ دقیقه که جوشید زعفران آسیاب شده را بیافزایید و بعد از ۵ دقیقه گلاب را اضافه کرده دو سه جوش که زد خاموش کنید.
4-بگذارید کاملا سرد شود سپس در ظرف مناسب ریخته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
سایر نکات
هلوهایی که من استفاده کردم هلوی تازه و سفت بود. هلوی نرم داخل مربا کاملا له میشه
و شبیه مارمالاد میشه.
اگر قسمت قرمز رنگ وسط هلو رو نگیرید مربا تیره میشه و دیگه زعفرانی رنگ نیست.
این تایم برای پخت اختیاری هست من دوست داشتم هلو ها کمی حس بشن زیر دندان.
هلوهای من کاملا شیرین بودن بخاطر همین از میزان ۱/۳ شکر استفاده کردم این میزان یک مربای باشیرینی مناسب میده میتونید شکرش رو بیشتر کنید.
نوش جان.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه