آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه مربای هلو

آموزش طرز تهیه مربای هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

هلو زعفرانی سفت 1.5 کیلوگرم
شکر 500 گرم
زعفران به مقدار لازم
گلاب 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا هلو هارا پوست بگیرید و قسمت سرخ رنگ داخل هلو را با چاقو جدا کنید و سپس به اندازه دلخواه خرد کنید. هرچه قطعه های هلو درشت تر باشد بهتر است.( سلیقه ای)

2-هلو ها را درقابلمه مناسب ریخته و شکر را رویش بریزید. میزان شکر به ذائقه و شیرینی هلو بستگی دارد پس احتیاط کنید خیلی شیرین نشود‌.بگذارید ۲۰ دقیقه بماند.

3-بعد از اینکه شکر در هلو آب انداخت روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حدود ۱۵ دقیقه که جوشید زعفران آسیاب شده را بیافزایید و بعد از ۵ دقیقه گلاب را اضافه کرده دو سه جوش که زد خاموش کنید.

4-بگذارید کاملا سرد شود سپس در ظرف مناسب ریخته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

سایر نکات

هلوهایی که من استفاده کردم هلوی تازه و سفت بود. هلوی نرم داخل مربا کاملا له میشه
و شبیه مارمالاد میشه.
اگر قسمت قرمز رنگ وسط هلو رو نگیرید مربا تیره میشه و دیگه زعفرانی رنگ نیست.
این تایم برای پخت اختیاری هست من دوست داشتم هلو ها کمی حس بشن زیر دندان.
هلوهای من کاملا شیرین بودن بخاطر همین از میزان ۱/۳ شکر استفاده کردم این میزان یک مربای باشیرینی مناسب میده میتونید شکرش رو بیشتر کنید.
نوش جان.
طرز تهیه مربای هلو

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی