آموزش طرز تهیه مربای زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 کیلو زردآلو
4 لیوان شکر
1 قاشق چای خوری جوهر لیمو
1 قاشق چای خوری کره
طرز تهیه
زردآلو ها را بشویید و هسته زردآلو را جدا کنید اگر هسته زردآلو شیرین است بشکنید و خیس کنید. زردآلو ها را بدون هسته داخل قابلمه بریزید و شکر و آبلیمو را روی زردآلو ها بریزید و در قابلمه را بذارید و یک شب در یخچال نگه دارید روز بعد روی اجاق بذارید و بدون اینکه آب بریزید با آب خودش بجوشانید. وقتی که شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و برای اینکه کف نکند و براق باشد 1 قاشق چای خوری کره اضافه کنید اگر دوست دارید میتوانید پوست هسته ها را جدا کنید و به مربا اضافه کنید. گاهی با قاشق چوبی هم بزنید. وقتی که شروع به غلیظ شدن کرد و رنگ زردآلو زرد شد از روی اجاق بردارید وقتی سرد شد داخل شیشه های در دار بریزید و در یخچال نگه دارید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه