آموزش طرز تهیه محلبی با سس نارنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 کیلو شیر
1 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان شکر
4 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید)
1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر
برای سس نارنگی:
2 لیوان آب نارنگی
2 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
2 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
برای محلبی تمام مواد بجز بیسکوییت لیدی فینگر و پودر کرم شانتی را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق بذارید و در حالیکه هم میزنید و تا وقتیکه 1 , 2 بار بجوشد بپزید و اجاق را خاموش کنید. 10 دقیقه بعد وقتی ولرم شد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید.
برای سس نارنگی تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی سرد شد داخل ظرف های مورد نظر ابتدا بیسکوییت سپس محلبی را بریزید و در آخر با سس نارنگی تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه