ماهي مالاته يكي از غذاهاي دريايي فوق العاده خوشمزه و ساده است. حتما يكبار امتحان كنيد. با ما همراه شويد…
مواد اولیه :برای 6 نفر
فلفل به میزان لازم |
نمك به میزان لازم |
گلپر 1قاشق مرباخوری |
سیر 1بوته |
آب انار 1لیوان (ترش) |
ماهی 1عددسفید و بزرگ |
گردو 100گرم |
روغن 1قاشق غذاخوری (مایع یا زیتون) |
طرز تهیه:
در ابتدا ماهی را پاك می كنیم و می شوییم. سپس به مام قسمتهای آن نمك و فلفل می زنیم و در فر یا روی آتش كباب می كنیم. گردو را آسیاب كرده و سیر را می كوبیم و همراه با كمی روغن زیتون یا مایع تفت می دهیم. بعد آب انار و گلپر را به مواد تابه اضافه كرده و میگذاریم چند لحظه بجوشد. ماهی كباب شده را حداقل نیم ساعت در این مایه می خوابانیم. بعد از این مدت ماهی را دوباره گرم كرده و همراه با كته سرو می كنیم.
نكات:
1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به ماهی اضافه كرده و بعد آن را كباب كنید.
2)میتوانید درون شكم ماهی را با مواد دلخواه یا مواد مناسب برای پر كردن شكم ماهی كه دستور پخت آن در بیان شد پر كرده و بعد آن را كباب كرده و بپزید.
3)این ماهی با كمی گشنیز ساطوری شده خوش طعم تر خواهد شد.
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه