آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مارشمالوی خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

۳ قاشق غذاخوری ژلاتین
یک فنجان آب سرد
۲ فنجان شکر دانه ریز
۱/۲ پیمانه یا ۱۲۰ گرم شربت غلیظ شده یا عسل
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۲ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
یک قاشق چایخوری وانیل
۱/۳ فنجان عصاره وانیل
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا ژلاتین را با نیمی از یک فنجان آب به خوبی ترکیب کنید و ۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا همه آب جذب آن شود. داخل یک ظرف مناسب را کاغذ شیرینی پزی گذاشته و رویش کمی پودر قند بپاشید یا روغن بزنید. حالا شربت غلیظ یا عسل را با نمک، بقیه آب و شکر داخل یک دیگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا دمایش به ۲۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۲۱ درجه سانتی گراد برسد. به مدت ۷ دقیقه آن را روی حرارت بگذارید. وقتی دما به ۲۵۰ درجه رسید ژلاتین را به مواد داخل دیگ اضافه کنید. ۳۰ ثانیه فرصت بدهید تا با مواد ترکیب شود و سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا سفیده تخم مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند و هنگامی که مخلوط داخل دیگ کمی خنک شد آن را به سفیده‌ها اضافه کنید. در همین حال باید با همزدن این مخلوط را خوب ترکیب کنید. به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم زدن را ادامه دهید. مهم است که مارشمالو حجمش زیاد و سفید شود. عصاره وانیل را اضافه کنید و دوباره به مدت ۷ دقیقه به هم زدن ادامه دهید. زمان متوقف کردن هم زدن وقتی است که دمای ظرف هم زن کمی بیشتر از دمای اتاق شده باشد. خمیر مارشمالو را داخل ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و روی آن را صاف کنید و آرد ذرت و پودر قند روی آن بپاشید. وقتی حرارت خمیر از دست رفت، با قالب دلخواه به آن شکل دهید یا با چاقو برش دهید.
طرز تهیه مارشمالوی خانگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی