آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه مادیرا کیک شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مادیرا کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

تخم مرغ درشت 4 عدد
آرد 300 گرم
شکر 250 گرم
مارگارین یا کره 250 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
نمک 1 پنس
مواد لازم
خامه‏ صبحانه 150 گرم
شکلات 100 گرم
مواد لازم
خامه‏ صبحانه 125 گرم
شکلات تلخ 250 گرم

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۱۷۰ گرم کنید.آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید.مارگارین نرم شده و شکر را ۵ دقیقه بزنید تا کرمی و سبک شود. یک تخم مرغ را اضافه کنید و ۲ دقیقه بزنید و این روند را تا اتمام تخم مرغ ها ادامه دهید.

2-وانیل و آبلیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و در قالب ریخته و با دمای ۱۷۰ به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزید.بعد از پخت اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.

3-برای تهیه کرم_شکلاتی ، خامه را روی شعله ملایم گرم کنید سپس شکلات خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از خنک شدن کیک را به دو لایه تقسیم کنید و بین لایه ها و اطراف کیک را با این کرم پوشش دهید.

4-برای تهیه گاناش مانند تهیه کرم عمل کنید و گاناش خنک شده را روی کیک بریزید و با پالت صاف کنید و با ترافل و میوه و شکلات تزیین کنید.

سایر نکات

پ.ن: میتوانید کرم شکلاتی را حذف کنید.(مثل همین کیک)
پ.ن: مایه این کیک بخاطر عدم وجود مایعات کاملا سفت می باشد و بافت کیک در نهایت منسجم است و حتما باید با نوشیدنی سرو شود.
پ.ن : این کیک برای خامه کشی و فوندانت نیز مناسب می باشد.
پ.ن: در صورت تمایل هنگام پخت کیک ، یک ظرف آب گرم داخل فر قرار دهید تا رطوبت کافی برای پخت مهیا باشد.
پ.ن: کیک در قالب 25 سانتی با ارتفاع 10 پخته شده، میتوانید از قالب 20 سانتی هم استفاده کنید.
طرز تهیه مادیرا کیک شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی