آموزش طرز تهیه لوکوم پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 لیوان آب پرتقال
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان نشاسته ذرت (40 گرم)
برای روی لوکوم:
پودر نارگیل
طرز تهیه
آب پرتقال را بگیرید و از صافی رد کنید. آب پرتقال ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق بذارید و تا وقتی که به نقطه جوش برسد مدام هم بزنید و بپزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد یک ، دو دقیقه دیگر بپزید و از روی اجاق بردارید. مواد پخته شده را داخل لیوان هایی که با آب کاملا خیس کردید و آب را بیرون ریختید بریزید. وقتی به دمای اتاق رسید داخل یخچال بذارید و چند ساعت صبر کنید سرد شود. بعد از اینکه کاملا سرد شد ابتدا کناره های لیوان را جدا کنید و سپس برگردانید و از لیوان خارج کنید و برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتانید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه