آموزش طرز تهیه لقمه های کرپ گوشتی و پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ ……………………………….. 2 عدد
آرد ……………………………………. یک و نیم لیوان
شیر …………………………………… یک و نیم لیوان
نمک …………………………………… به مقدار لازم
روغن مایع(یا کره) …………………….. به مقدار لازم(برای سرخ کردن کرپ)
.
مواد لازم مایه ی گوشتی:
گوشت چرخ کرده ……………………… 200 گرم
فلفل سبز تازه شیرین ………………….. 3 تا 4 عدد
پیاز کوچک …………………………….. 1 عدد
گوجه فرنگی ………………………….. 2 عدد
رب گوجه فرنگی ………………………. 1 قاشق مرباخوری
کره ………………………………….. به مقدار لازم
نمک ………………………………….. به مقدار لازم
فلفل سیاه …………………………….. به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز خشک …………………. به مقدار دلخواه(اختیاری)
.
مواد لازم روی خوراک :
پنیر چدار …………………………….. به مقدار لازم(رنده شده)
طرز تهیه
برای تهیه ی مایه ی گوشتی داخل کرپ، پیاز را ریز خرد کرده و در کره ، تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و به همراه پیاز، خوب تفت می دهیم سپس فلفل های سبز تازه و شیرین را خرد کرده و گوجه_فرنگی ها را رنده می کنیم و به مخلوط گوشت، اضافه کرده و خوب هم می زنیم و در آخر رب گوجه فرنگی، نمک ، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز خشک را نیز به بقیه ی مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم همه ی مواد به خوبی با هم بپزد و اگر لازم بود، به اندازه ی یک فنجان، آب به مواد اضافه می کنیم تا مایه بدون این که خشک بشود، خوب بپزد. برای تهیه ی کرپ، در ظرفی، آرد و شیر را به خوبی با هم مخلوط کرده و می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس تخم_مرغ ها را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم سپس نمک را اضافه کرده و هم می زنیم. در یک تابه ی نچسب، کمی کره یا روغن مایع ریخته و روی شعله ی اجاق قرار می دهیم تا داغ شود سپس به اندازه ی یک ملاقه از خمیر کرپ را داخل تابه ریخته و تابه را به صورت دورانی تکان می دهیم تا مایه ی کرپ کاملا کف تابه، پخش شود سپس اجازه می دهیم تا دو طرف کرپ روی شعله ی متوسط اجاق بپزد و سرخ شود. وقتی تمام کرپ ها آماده شد، داخل هر کرپ، مقداری از مخلوط گوشتی را قرار می دهیم و کرپ ها را به صورت دلخواه، می بندیم و داخل قالب مورد نظر، کنار هم می چینیم سپس روی کرپ ها را با پنیر رنده شده ی چدار می پوشانیم و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا پنیر، ذوب شده و روی خوراک کمی طلایی شود سپس از فر خارج کرده و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه