آموزش طرز تهیه لازانیا اسفناج مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بعضی غذاها هستن که فقط کافیه برای یک بار درستشون کنی اونوقته که مطمئن میشی دیگه از این به بعد میرن تو لیست غذاهای محبوبت. مثل این لازانیای اسفناج که من امروز برای اولین بار توی عمرم درست کردمو دیگه به این راحتی ازش دست نمیکشم چون مزه اش حرف نداره پس اگه مثل من طرفدار غذاهای گیاهی و سبزیجات مخصوصا اسفناج هستین حتما یه بار درستش کنین که عاشقش میشین.
مواد لازم:
۸ ورق لازانیا
۶ پیمانه اسفناج تازه خرد شده
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۱ پیمانه سس گوجه فرنگی مخصوص پاستا و لازانیا
۱ عدد پیاز
۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه
برای تهیه این لازانیا ی خوشمزه ی گیاهی ابتدا داخل یه قابلمه بزرگ آبی که کمی نمک و روغن داخلش ریختیم رو جوش میاریم و بعد ورق های لازانیا رو توش میذاریم تا برای حدود ۵ دقیقه بپزن و نرم بشن. گاهی ورق های لازانیارو با قاشق از هم جدا کنین و هم بزنین تا بهم نچسبن روغنی که داخل آب هست هم به نچسبیدن ورق ها کمک میکنه.
تا ورقای لازانیا آماده میشه پیاز رو خرد کرده و با روغن زیتون سرخ میکنیم تا نرم و طلایی بشه حالا اسفناج خرد کرده و سیر رنده شده رو هم اضافه کرده و با هم تفت میدیم.
به تفت دادن مواد ادامه میدیم تا اسفناج نرم بشه و بپزه و حجمش رو از دست بده. بعد بهش به اندازه کافی نمک و فلفل هم اضافه میکنیم.
حالا کف یک ظرف نشکن مخصوص فر رو کمی چرب کرده و بعد یک ردیف ورق لازانیا کفش میچینیم. تعداد ورق لازانیا رو با توجه به اندازه ظرفتون انتخاب کنین. ولی این مقدار موادی که ذکر شد به اندازه ی ۸ ورق لازانیا هستش.
حالا ۱/۴ از کل مقدار سس پاستا رو روی ورق لازانیا پخش کنین. دقت کنین تا وقتی سس رو پختین بذارین تا آبش رو بکشه.
۱/۴ از کل اسفناج رو روی سس پخش کنین.
حالا ۱/۴ از کل پنیر رو هم روی اسفناج بپاشین.
حالا سه بار دیگه این مراحل رو تکرار کنین تا کلا چهار لایه داشته باشین.
در مرحله ی آخر روی مواد رو کاملا با پنیر پیتزا بپوشونین. حالا ظرف رو برای مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا بپزه و ۵ دقیقه نهایی گریل رو روشن کنین تا پنیرم طلایی بشه.
حالا لازانیا خوشمزه ما حاضره نوش جان …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه