آموزش طرز تهیه كباب ياكيتوری؛ یک غذای خیابانی در ژاپن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
سينه يا ران مرغ خرد كرده 800 گرم
سس سويا غليظ 6 قاشق سوپخوري
شكر 2 قاشق سوپخوري
زنجفيل رنده كرده 1 قاشق سوپخوري
پياز خرد كرده 300 گرم
مايونز 150 گرم
پودر خردل 1 قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
بادمجان كبابی كرده 4 عدد
طرز تهیه
. مرغ، سس سويا، شكر، زنجفيل، پياز، مايونز، پودر خردل و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
2.آنگاه مخلوط فراهم كرده را به مدت 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا تكههاي مرغ را به سيخ بكشيد و در تابه يا گريل كباب را بپزيد.
3.اينك آن را همراه با بادمجان كبابی در ظرف مناسب پذيرائی قرار دهيد و در صورت دلخواه با كاهو و نخود فرنگی بيارائيد.
4.یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کبابهای اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه میشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه