آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه قیمه خشک(اردبیل)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قیمه خشک(اردبیل) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 300 گرم
لپه‎ 1/2 پیمانه
خلال بادام 1/2 پیمانه
زرشک 1/4 پیمانه
پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده 1/4 استکان
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه

1-پیاز را به صورت نگینی ریز خورد میکنیم و تفت میدهیم

2-گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه میکنیم و کمی باهم تفت میدهیم در ظرف را میگذاریم تا با آبی که گوشت پس میدهد کمی بپزند

3-لپه را از قبل پخته و آبکش میکنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم

4-در این مرحله خلال بادام را که از قبل خیس کرده بودیم به مواد اضافه میکنیم

5-مقداری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و دارچین اضافه میکنیم

6-در مرحله ی آخر زعفران را اضافه میکنیم و زیر شعله را خاموش میکنیم

سایر نکات

این خورشت کاملا خشک است و نیازی به اب ندارد
استفاده از رب در این غذا کاملا اختیاری است در صورت تمایل میتوانید دو قاشق غذاخوری به آن رب اضافه کنید
طرز تهیه قیمه خشک(اردبیل)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی