آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

سبزی سرخ شده قرمه 500 گرم
لوبیا قرمز خیس خرد 1 لیوان
گوشت‌ گوساله 600 گرم
آبغوره 1/2 لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذاخوری سرخالی
بادمجان قلمی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد

طرز تهیه

1-ابتدا لوبیای مورد نظر رو از شب قبل خیس میکنیم.اگه سبزی رو همون روز سرخ میکنین با یک پباز متوسط رنده شده مخلوط کنین و سرخش کنید،رنگ سبزی بعد سرخ کردن باید سبز تیره باشه.

2-لوبیای خیس خورده رو میزاریم چند جوش توی آب بخوره بعد داخل صافی ریخته و روش آب گرم میریزیم تا رنگ قرمز و احیانا سیاه لوبیا کاملا تموم شه.

3-در این مرحله سبزی سرخ شده و گوشت رو با هم تفت میدیم که رنگ گوشت عوض شه،بعد فلفل و زرد چوبه و رب رو هم اضافه میکنیم و یک تفت کوچک می دهیم و لوبیا را هم اضافه میکنیم بعد حدود پنج لیوان آب جوش را هم اضافه میکنیم و با پیچ متوسط در ساعت اول و بعد اون با پیچ کم میذاریم تا گوشت و لوبیا پخته و خورشت ما کم کم جا بیفته.

4-برای تهیه یك قورمه سبزی جاافتاده ، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعم‌ها با هم مخلوط بشن.

5-در اواخر پخت خورش آبغوره و نمک را اضافه میکنیم. بادمجون ها را که تلخیش رو از قبل گرفتیم داخل روغن سرخ می کنیم و در ۱۰ دقیقه آخر به قرمه سبزی اضافه کرده تا چند تا قل کوچیک توی خورشت بخوره. گوجه ها رو هم سرخ میکنیم و موقع کشیدن خورشت روی آن قرار میدیم. نوش جون

سایر نکات

هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ،روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.
شما اگه دوست دارید میتونین پیاز رو کمی تفت داده و بعد گوشت رو اضافه کنین.
اما من توی خانواده و اقواممون همه پیاز خام رو با سبزی در حال سرخ شدن تفت میدیم.
رب گوجه هم اختیاریه ولی روی طعمش تاثیر خوبی داره.
شما میتونین بجای آبغوره از نارنج و یا لیمو عمانی استفاده کنین ویا ترکیب آبغوره و لیمو عمانی.
مقدار ترشی بستگی به ذائقه خانواده داره و میشه کم و زیادش کرد.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی