آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه گردویی دارچینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه گردویی دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

150 گرم کره به دمای محیط رسیده
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
3 قاشق غذاخوری پودر قند
1 قاشق چای خوری دارچین
نصف لیوان گردوی ریز خرد شده
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر ( 10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2.5 الی 3 لیوان آرد (با کنترل بریزید)

برای روی قرابیه:
4 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری دارچین

طرز تهیه

کره ، روغن مایع ، پودر قند ، دارچین ، گردو و وانیل را داخل ظرف گودی بریزید و با دست هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید وقتی خمیر نرمی شد و به دست نچسبید دیگر ورز ندهید. از خمیر تکه هایی بزرگتر از فندق و کوچکتر از گردو بردارید و گرد کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. در فر 190 درجه از قبل گرم شده 20_15 دقیقه بپزید. بعد از اینکه قرابیه ها پخت وقتی که هنوز گرم است در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید. بعد از اینکه کاملا سرد شد سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه قرابیه گردویی دارچینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی