آموزش طرز تهیه قرابیه گردویی دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
150 گرم کره به دمای محیط رسیده
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
3 قاشق غذاخوری پودر قند
1 قاشق چای خوری دارچین
نصف لیوان گردوی ریز خرد شده
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر ( 10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2.5 الی 3 لیوان آرد (با کنترل بریزید)
برای روی قرابیه:
4 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری دارچین
طرز تهیه
کره ، روغن مایع ، پودر قند ، دارچین ، گردو و وانیل را داخل ظرف گودی بریزید و با دست هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید وقتی خمیر نرمی شد و به دست نچسبید دیگر ورز ندهید. از خمیر تکه هایی بزرگتر از فندق و کوچکتر از گردو بردارید و گرد کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. در فر 190 درجه از قبل گرم شده 20_15 دقیقه بپزید. بعد از اینکه قرابیه ها پخت وقتی که هنوز گرم است در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید. بعد از اینکه کاملا سرد شد سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه