آموزش طرز تهیه قرابیه چرخ و فلک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره (نرم شده در دمای اتاق)
1 عدد تخم مرغ
1 استکان روغن زیتون (استکان کمر باریک ترک ، روغن مایع هم میشه 80 گرم)
1 استکان نشاسته (نشاسته گندم استفاده کردم، 40 گرم)
1 لیوان پر پر پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم (خمیر مثل نرمی گوش باشد و نرمی متوسطی داشته باشد)
طرز تهیه
بجز پودر کاکائو بقیه مواد را با هم مخلوط کنید آرد را در آخر و کم کم بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود. یک سوم خمیر را جدا کنید و پودر کاکائو اضافه کنید و ورز بدید تا رنگ کاکائو را بگیرد. از خمیر کاکائویی تیکه های کوچکی بردارید و گرد کنید. از خمیر سفید تیکه هایی اندازه گردو بردارید و با دست باز کنید و از خمیرهای گرد کاکائویی داخل خمیر سفید بذارید و ببندید. سپس با قاشق شکل بدید و وسط قرابیه را با انگشت کمی فشار بدید و از خمیر کاکائویی باقیمانده تیکه های کوچکی برداشته شکل گرد بدید و وسط قرابیه بذارید و کمی فشار بدید. قرابیه ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی قرابیه صورتی شود بپزید.(حدود 10 الی 20 دقیقه، به حرارت فر شما بستگی دارد قرابیه داخل فر نرم است و بعد از سرد شدن سفت تر میشود دقت کنید خیلی در فر نماند)نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه