آموزش طرز تهیه قرابیه نمکی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم کره
2 عدد تخم مرغ، زرده ها برای داخل خمیر سفیده ها برای روی خمیر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذاخوری سرکه (انگور یا سیب)
نصف استکان شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
3.5 الی 4 لیوان آرد
1 استکان فندق خرد شده
کنجد
طرز تهیه
کره نرم شده در دمای اتاق را داخل ظرفی بریزید و بقیه مواد بجز آرد و بکینگ پودر و فندق را به کره اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. در آخر فندق خرد شده را اضافه کنید و کمی ورز بدید. خمیر را روی تخته یا میز بذارید و با دست به ضخامت 1 سانت باز کنید. با چاقو به شکل مربع برش بزنید. با فرچه روی خمیر سفیده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید. در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید (حدود 10 الی 20 دقیقه به حرارت فر شما بستگی دارد)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه