آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه مغزدار زردآلود

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه مغزدار زردآلود . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای خمیر قرابیه:
125 گرم کره
1 استکان روغن مایع(80 گرم)
5 قاشق غذاخوری پودر قند
1 عدد سفیده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 لیوان آرد
برای مغز قرابیه:
400 گرم زردآلوی خشک
1لیوان شکر
1لیوان آب

طرز تهیه

ابتدا مواد داخل قرابیه را آماده کنید زردآلو و آب را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که نرم شود بپزید نزدیک به خاموش کردن شکر را اضافه کنید یکی دو جوش که زد اجاق را خاموش کنید و با بلندر به حالت پوره درآورید و داخل یخچال بذارید خنک شود.
برای خمیر قرابیه کره ، پودر قند، سفیده تخم مرغ و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید.کانال غذای ترکیه، سپس وانیل و آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست بیاد(به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرم باشد مثل نرمی گوش) خمیر را وسط دو کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب مربع برش بزنید و از مواد داخل وسط خمیر بذارید و از دو طرف خمیر را روی هم بذارید و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 150 درجه تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید(حدود 15 الی 20 دقیقه) بعد از خنک شدن به دلخواه میتوانید پودر قند بپاشید.
.
طرز تهیه قرابیه مغزدار زردآلود

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی