آموزش طرز تهیه قرابیه شکلاتی ترکدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2.5 پاکت شکلات تلخ (کلا 200 گرم)
3 قاشق غذاخوری کره (حدود 45 گرم)
3 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (نریزید هم میشه)
2 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی شکر)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
از 2 لیوان یک بند انگشت کمتر آرد
پودر قند برای روی قرابیه
طرز تهیه
کره و شکلات را به روش بنماری آب کنید سپس وقتی سرد شد شیر و پودر کاکائو را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. تخم مرغ و شکر را داخل ظرف دیگری با هم زن برقی خوب هم بزنید. مخلوط شکلاتی را به تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. بقیه مواد را هم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید(مواد خشک را الک کنید). چون شکلات دارد خمیر سفتی نمیشود. برای همین روی خمیر سلفون بکشید و حدود 40 دقیقه داخل فریزر بذارید تا سفت شود. بعد از بیرون آوردن خمیر از فریزر بدون اینکه خیلی با خمیر بازی کنید تیکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و در پودر قند بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. (شاید باز هم به دستتان بچسبد، اگر عجله کنید و سریع به پودر قند آغشته کنید درست میشود.)
در فر 170 درجه 12_10 دقیقه بپزید. تشخیص اینکه قرابیه شکلاتی سرخ شده با نه سخت است برای همین وقتی روی قرابیه ترک خورد میتوانید بفهمید که پخته است. به زمان دقت کنید اگر زیاد در فر بماند قرابیه سفت میشود. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه