آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه خمیر:
115 گرم کره در دمای اتاق
1 استکان پودرقند (استکان کمرباریک ترک ، 50 گرم )
1 عدد تخم مرغ
80 گرم شکلات تلخ آب شده به روش بنماری
مقدار خیلی کمی نمک (1 پنس)
2 لیوان آرد(لیوان کلاسیک 200 میلی لیتری .2 لیوان حدود 220 گرم)
1 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر

طرز تهیه

ابتدا شکلات را به روش بنماری آب کرده داخل آن مقدار خیلی کمی نمک بریزید و کنار بذارید سرد شود.
کره و پودرقند را با همزن برقی 1_2 دقیقه هم بزنید. سپس شکلات و تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید. آرد، پودرکاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و ورز دهید.
آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر قرابیه نرم باشد و به دست نچسبد
به خمیرها شکل گرد بدهید(به بزرگی ای که من درست کردم 16 عدد شد) و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.
فر را در 180 درجه گرم کنید. قرابیه ها را داخل فر بذارید.
5 دقیقه بعد بدون اینکه سینی را زیاد از فر خارج کنید سریع با قاشق غذاخوری روی قرابیه ها فشار داده ترک بیاندازید. (من برای اینکه در ویدئو با جزئیات نشان دهم 1 دقیقه از فر خارج کردم بعد از ترک انداختن سریع داخل فر گذاشتم.)
اگر با قاشق کمی ترک نیندازید قرابیه ها کمی تپل میشود و نمیتوانید این شکل را بدست آورید. بعد از ترک انداختن قرابیه ها دوباره داخل فر گذاشته 16_18 دقیقه دیگر بپزید. از فر که خارج کردید روی آن باید کمی سفت شده باشد. قبل از اینکه کاملا سرد شوند به قرابیه ها دست نزنید
بعد از سرد شدن روی آن با قیف خامه زنی و یا قاشق
چایخوری شکلات بمالید(برای مثال شکلات سارله، تورکو، شوکو کرم، نوقا، نوتلا)
درآخر میتوانید روی آن 1 عدد فندق بذارید.
نوش جان
طرز تهیه قرابیه شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی