آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه دارچینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم کره و یا مارگارین
1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک ، 50 گرم اگر شیرین دوست دارید میتوانید کمی بیشتر بریزید )
1 استکان نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت ،40 گرم)
نصف استکان روغن مایع (40 گرم)
آرد به مقدار لازم (با لیوان 200 میلی حدود 1.5 لیوان آرد استفاده شد ، لیوان دسته دار فرانسه به اندازه یک سانت سرخالی با لیوان 200 میلی برابر است)

برای روی قرابیه:
دارچین

طرز تهیه

تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم بریزید و ورز بدید ، آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی چرب شده یا داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. قالب را ابتدا در دارچین بزنید و سپس روی خمیر ها بذارید و فشار بدید تا شکل قالب را بگیرد. دوباره در دارچین بزنید و مجدد روی خمیر ها کمی فشار بدید (اینکار برای این است که شکل روی قرابیه مشخص شود) در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی سرخ شود حدود 20 دقیقه بپزید (این زمان در فرهای مختلف متفاوت است، با کنترل بپزید) بعد از بیرون آوردن از فر صبر کنید به دمای اتاق برسد سپس از سینی بردارید و داخل ظرف سرو بذارید
طرز تهیه قرابیه دارچینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی