آموزش طرز تهیه قرابیه با مغز هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 استکان چای خوری پودر قند (50 گرم)
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد
برای مواد داخل:
3 عدد هویج
2 قاشق غذاخوری شکر
از یک استکان کمی کمتر گردو
برای شهد:
1.5 لیوان شکر
1.5لیوان آب
طرز تهیه
ابتدا شکر و آب را با هم بجوشانید (حدود 10 دقیقه) و شربت را آماده کنید و کنار بذارید خنک شود 3 عدد هویج را رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید شکر را هم اضافه کنید تا زمانیکه هویج ها نرم شود بپزید سپس گردو را اضافه کنید واز روی اجاق بردارید و کنار بذارید خنک شود برای خمیر ،کره و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید بقیه مواد را اضافه کنید و ورز بدید ،کانال غذای ترکیه ،.آرد را کم کم اضافه کنید و خمیری که نرم است و به دست نمیچسبد آماده کنید از خمیر به اندازه گردو بردارید با دست باز کنید از مخلوط هویج داخل خمیر بذارید و خمیر را ببندید. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید(حدود 10 الی 15 دقیقه ، به حرارت فر شما نیز بستگی دارد) بعد از پخت کمی صبر کنید قرابیه ها از داغی اولیه بیفتد (حدود 5 دقیقه) و سپس داخل شربت سرد بندازید و بیرون آورید و در پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه