آموزش طرز تهیه بورک بادنجان با خمیر فوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای خمیر :
250 گرم کره(اگه زیاده کمتر کنین)
2 قاشق سوپ خوری ماست
2 قاشق سوپ خوری سرکه
2 تخم مرغ
3ونیم لیوان آرد
10 گرم بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
–
برای توش:
1 قاشق غذاخوری کره
3 عدد بادنجان
200 گرم گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل سیاه
2 قاشق سوپ خوری گردو
طرز تهیه
خمیر رو ورز بدین.(این خمیر به استراحت نیازی نداره).
برای توش، بادنجان هارو روی اجاق گاز کبابی کنین(بپزین) و پوستشونو بکنین و کوچک کوچک خرد کنین، گوشت چرخ کرده و کره رو تفت بدین، نمک و فلفل بزنین، گردو و بادنجان هارو هم اضافه کنین و بپزین.
خمیر هارو بشکل مربع باز کنین و موادو بزارین توشون و مثل شکل تا کنین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه