آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک بادنجان با خمیر فوری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورک بادنجان با خمیر فوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای خمیر :
250 گرم کره(اگه زیاده کمتر کنین)
2 قاشق سوپ خوری ماست
2 قاشق سوپ خوری سرکه
2 تخم مرغ
3ونیم لیوان آرد
10 گرم بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک

برای توش:
1 قاشق غذاخوری کره
3 عدد بادنجان
200 گرم گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل سیاه
2 قاشق سوپ خوری گردو

طرز تهیه

خمیر رو ورز بدین.(این خمیر به استراحت نیازی نداره).
برای توش، بادنجان هارو روی اجاق گاز کبابی کنین(بپزین) و پوستشونو بکنین و کوچک کوچک خرد کنین، گوشت چرخ کرده و کره رو تفت بدین، نمک و فلفل بزنین، گردو و بادنجان هارو هم اضافه کنین و بپزین.
خمیر هارو بشکل مربع باز کنین و موادو بزارین توشون و مثل شکل تا کنین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
طرز تهیه بورک بادنجان با خمیر فوری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی