آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه آرد

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه آرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم مارگارین(و یا کره)
نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
1 استکان پودر قند(50 گرم)
1 عدد تخم مرغ
6 قاشق غذاخوری نشاسته(ذرت)
2 لیوان + 2 قاشق غذاخوری آرد(با کنترل بریزید)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
پودر قند برای روی قرابیه

طرز تهیه

مارگارین و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و مارگارین را با دست هم بزنید. به ترتیب تخم مرغ و پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد ، نشاسته و وانیل را الک کرده اضافه کنید و ورز بدید آرد را با کنترل بریزید تا خمیر نرمی به دست آورید. کانال غذای ترکیه ، روی خمیر را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید. از خمیر استراحت داده شده تیکه هایی بردارید و شکل رول بدید. با چنگال روی خمیر خط بزنید و مثل فیلم برش بزنید. اگر این شکل دادن برای شما سخت است تیکه هایی اندازه گردو بردارید و شکل گرد بدید.
در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید(حدود 15 الی 20 دقیقه) وقتی کاملا خنک شد داخل ظرف سرو بذارید و پودر قند بپاشید. نوش جان
طرز تهیه قرابیه آرد

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی