آموزش طرز تهیه فیله مرغ استریپس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از راحتترین غذاهایی که در منزل میتوانید درست کنید، فیله مرغ استریپس است. کافی است یک سری فوت و فن یاد بگیرید تا فیله مرغ استرپس ترد و پولکی و خوشمزه شود. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۸ عدد فیله مرغ سولیکو
آرد به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز
پودر پاپریکا
پودر آویشن
زردچوبه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فیلههای مرغ را باید داخل ادویه بخوابانید تا کمی مزه بگیرند؛ بنابراین ۲ لیوان آب، ۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز، ۱ قاشق مرباخوری نمک، ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا و ۱ قاشق مربا خوری پودر آویشن را داخل یه کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس فیلههای مرغ را داخل مواد بخوابانید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید و مقداری آرد داخل آن بریزید. سپس نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پاپریکا، و آویشن را به آرد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید.
مرغها را از یخچال بیرون بیاورید و به آرد آغشته کنید. سپس یک کاسه آب کنار خود قرار دهید و فیله را داخل آب فرو ببرید. برای دو بار این کار را تکرار کنید؛ یعنی دوباره فیلهها را به آرد آغشته کرده سپس داخل آب فرو کنید.
برای سومین بار فیله را به آرد آغشته کنید. حالا برای این که فیلهها حالت پولکی شوند، با دو دستتان فیله را بگیرید و در خلاف جهت هم حرکت دهید. اینطوری آرد پولکپولک میشود.
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شود. فیلهها را داخل روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرخ و طلایی شود.
بعد از سرخ شدن فیلهها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکات طرز تهیه
هنگام پولکی کردن خمیر سطح فیله مرغ، دستهایتان را مثل زمانی که میتبال درست میکنید به صورت دورانی بچرخانید.
هنگام مزهدار کردن آرد، از ادویهها به نسبت آرد مصرفیتان استفاده کنید.
نکات طرز تهیه
هنگام پولکی کردن خمیر سطح فیله مرغ، دستهایتان را مثل زمانی که میتبال درست میکنید به صورت دورانی بچرخانید.
هنگام مزهدار کردن آرد، از ادویهها به نسبت آرد مصرفیتان استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه