آموزش طرز تهیه فرنی پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
شیر 4 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
نشاسته 1/2 پیمانه
پودر پسته 2 قاشق غذا خوری
گلاب 2 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل (اختیاری) 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا نشاسته را درون یک پیمانه شیر کاملا حل می کنیم.
2-سپس بقیه شیر ، پودر پسته ، شکر (و در صورت تمایل پودر نارگیل) را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم ، دایم هم می زنیم تا گلوله نشود و ته نگیرد.
3-وقتی کمی غلیظ شد (نباید خیلی سفت و غلیظ شود) حرارت را خاموش می کنیم و بلافاصله گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا در فرنی حل شود .
4-سپس فرنی را درون ظرف های سرو ریخته و به مدت حداقل دو الی سه ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خنک شود. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه