آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فرنی بستنی نوعی دسر ترکیبی است که طعم خوشمزه و منحصر به فردی دارد. این دسر اغلب به صورت قالبی و با انواع میوه، شکلات و کارامل در طرح‌ها و طعم‌های مختلف درست می‌شود. با ما همراه باشید.
طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین

مواد لازم

4 عدد زرده تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
700 میلی‌لیتر شیر کم‌چرب کاله
150 گرم بستنی وانیلی کاله
نصف قاشق چای‌خوری نمک
100 گرم شکر
2 قاشق غذاخوری کره
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل

طرز تهیه

ابتدا شیر، نشاسته ذرت، شکر، نمک، کره و وانیل را در یک قابلمه مناسب ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد آهسته به جوش آیند. بعد از این که شیر به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.

زرده‌های تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و شروع به هم زدن کنید تا زرده‌ها کرم‌رنگ شوند.

مواد درون قابلمه را روی زرده تخم مرغ ریخته و هم بزنید.این کار باعث می‌شود زرده‌های تخم مرغ بدن این که بپزند، حرارت ببینند.

مایه را به قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آرام‌آرام مواد را هم بزنید تا حرارت آن زیاد شود. در این مرحله دقت کنید که مواد را باید از ته قابلمه هم بزنید تا ته نشین نشود و فرنی به غلظت مطلوب برسد.

بعد از 5 دقیقه که فرنی به قوام آمد، مایه را از روی حرارت برداشته و بستنی را به آن اضافه کنید.

مواد را خوب هم بزنید. فرنی آماده است در ظرفی مناسب سرو کنید و روی آن را با هر میوه‌ای که مایل هستید تزیین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین

طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین

مواد لازم

2 لیوان شیر
دو و نیم قاشق غذاخوری نشاسته گندم
5 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری گلاب
100 گرم بستنی وانیلی کاله
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری خامه تتراپک کاله
2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل

طرز تهیه

نشاسته را داخل نیم فنجان شیر سرد ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا ذوب شود. نشاسته حل شده را با باقی‌مانده شیر داخل قابلمه بریزید.

زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه هم بزنید و همراه با شکر، گلاب، وانیل و خامه به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مایه را مرتب هم بزنید تا قوام آید و غلظتی مثل ماست پیدا کند سپس ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و داخل قابلمه بریزید تا مواد یکدست شوند.

فرنی را از روی حرارت برداشته، بستنی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آن را در قالب مورد نظر ریخته و 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

در آخر فرنی را از یخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با کارامل، شکلات یا هر میوه‌ای که مایلید تزیین کنید.
طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی