آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه ظرف کادایف شربتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ظرف کادایف شربتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

250 گرم کادایف خام (نرم است)
125 گرم کره و یا مارگارین
فندق و یا گردو
برای شربت:
2 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
چند قطره آبلیمو

برای کرم:
2.5 لیوان شیر
نصف استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 35 گرم)
1 استکان آرد (50 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه میشود. میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی فروشی بخرید)

طرز تهیه

ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد چند قطره آبلیمو بریزید و 15 دقیقه دیگر بجوشانید(با حرارت کم) و اجاق را خاموش کنید. برای کرم تمام مواد بجز پودر کرم شانتی و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید وقتیکه ولرم شد پودر کرم شانتی و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید و داخل یخچال بذارید تا خوب سرد شود. برای ظرف کادایف . رشته های کادایف ها را از هم جدا کنید و کره آب شده و ولرم شده را به کادایف اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک مشت کادایف بردارید و به شکل نواری روی میز باز کنید و از یک طرف به شکل رول بپیچید و داخل قالب مافین بذارید. تا تمام شدن کادایف ها این کار را انجام دهید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از پخت کادایف 1 ، 2 دقیقه صبر کنید سپس شربت ولرم را روی کادایف بریزید. چند ساعت صبر کنید تا شربت را جذب کند. سپس با کمک چنگال از داخل قالب بیرون آورید و داخل کادایف فندق و یا گردو بذارید. موقع سرو کرم را که داخل قیف ریختید روی کادایف هایی که کاملا سرد شده بزنید و سرو کنید. برای اینکه تردی کادایف از بین نرود کرم را داخل یخچال نگه دارید و موقع سرو روی کادایف بریزید. با این مقدار مواد 18 الی 20 عدد ظرف کادایف آماده میشود. از حالا نوش جان کسانیکه امتحان میکنند
طرز تهیه ظرف کادایف شربتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی