آموزش طرز تهیه شیرینی کروفین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ………………… 300 گرم
کره ……………….. 50 گرم(ذوب شده)
شکر ………………. 50 گرم
خمیرمایه ………… 6 گرم
نمک ………………. نصف قاشق چای خوری
آب ولرم ………….. 140 میلی لیتر
.
مواد لازم روی لایه خمیر:
کره ……………….. 125 گرم
.
مواد لازم روی کروفین ها:
سس میوه ………. به اندازه ی لازم
پودرشکر ………… به اندازه ی دلخواه
طرز تهیه
خمیرمایه و شکر را در یک ظرف گود مناسب می ریزیم و آب ولرم را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد ، نمک و کره ی مذاب را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم استراحت کند تا عمل آید و حجم آن دو برابر شود. خمیر عمل آمده را دوباره ورز می دهیم تا هوای اضافه ی آن گرفته شود سپس آن را به 6 فسمت مساوی تقسیم کرده و چونه می زنیم. هر چونه ی خمیر را به وسیله ی وردنه به شکلی که در عکس های آلبوم مشاهده می شود(لطفا ورق بزنید.) باز می کنیم و تمام سطح آن را به کره آغشته کرده و از یک سمت، خمیر را رول می کنیم. به وسیله ی یک چاقوی تیز، یک برش طولی از ابتدا تا انتهای درازای خمیر رول شده، می زنیم طوری که به دو قسمت تقسیم شود. هر نیمه ی رولت را به دور خود به شکل حلزونی می پیچیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم، تمام مراحل را برای تمام چونه های خمیر انجام می دهیم. سینی فر را درون فری که ازقبل با دمای 160 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کروفین ها بپزد و روی آن ها کاملا طلایی شود سپس از فر خارج کرده واجازه می دهیم کاملا خنک شود. وسط کروفین ها را سس ، مارمالاد یا مربا ی توت_فرنگی یا هر میوه ی دلخواهی می ریزم و روی آن را پوردشکر می پاشیم و سرو می کنیم.
گفته شده برای دیدن برش ها ورق بزنیددرصورتیکه امکان چنین چیزی وجودنداره ودرواقع اموزش کامل نیست
لطفا رسیدگی کنید اینجوری اصلانحوه برش مشخص نیست :/