آموزش طرز تهیه شیرینی کاکائویی-فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1/3 پیمانه پودر فندق
1 پیمانه آرد
130 گرم کره یا مارگارین سرد، تکه تکه شده
1 زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو تیره
5-10 گرم وانیل شکری(شکر دار)
3-4 قاشق غذاخوری پودر شکر
برای تزیین:
100 گرم شکلات شیری
طرز تهیه
آرد، پودر فندق، وانیل شکری، پودر کاکائو و پودر شکر رو مخلوط کنین، کره ها و زرده رو اضافه کنید و سریع ورز بدین تا کره ها آب نشن، بعد بپوشونین و 1 ساعت بزارین یخچال. بعد به چنتا توپ تقسیم کنین و هرکدوم رو رول کنین و مثل عکس خم کنید و روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین. در فر گرم شده 170-180 درجه 17 دقیقه بپزین.با شکلات آب شده تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه