آموزش طرز تهیه شیرینی پنیری مجارستانی با فیلینگ زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای شیرینی:
2 و 1/4 پیمانه آرد
1/2 قاشق چایخوری نمک
227 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
1 پیمانه کره نرم همدمای اتاق
1/2 پیمانه شکر برای باز کردن خمیر
–
برای فیلینگ زردآلو:
250 گرم زردآلو خشک شده
1/2 پیمانه شکر
طرز تهیه
برای فیلینگ، زردآلو های خشک شده رو داخل قابلمه کوچک بریزین و روشون آب بریزین تا داخل آب غرق بشن.بجوشونین تا زردآلو ها نرم شن، نباید همه آب بخار شه، نیاز بود بازم آب بریزین تا نسوزن.شکر رو اضافه کنید و بپزین تا غلیظ شه.بعد با مخلوط کن، یا بلندر پوره کنین، اگه خیلی شل بود، دوباره برگردونین داخل قابلمه تا غلیظ شه.میتونین فیلینگ رو قبلا درست کنین و بزارین فریزر، ولی قبل از استفاده باید به دمای اتاق برسه.
برای خمیر، آرد و نمک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین و بزارین کنار. پنیر و کره رو با همزن 3-5 دقیقه بزنین تا خامه ای شه، سرعت همزن رو کم کنین و در 5 مرحله، به آرامی آرد رو اضافه کنید و هرسری خوب هم بزنید. خمیر نرم میشه ولی به دست نمیچسبهخپیر رو به 4 قسمت تقسیم کنین و به ضخامت 2 سانتیمتر باز کنین و بعد هرکدومو داخل سلفون بزارین و حداقل 2 ساعت بزارین یخچال تا سفت شن.
فر رو در دمای 190 درجه بزارین، یکی از خمیر هارو از یخچال دربیارین و هر دو طرفشم کمی آرد بپاشین، شکر رو روی سطح کار پخش کنین و خمیر رو روش بزارین و به ضخامت 2-3 میلیمتر باز کنین. بعد با کاتر مربع ببرین، تا 16 تا مربع کوچک داشته باشین.مربع ها حدود 4 سانتیمتر میشن.فیلینگ رو روی مربع ها بزارین (مثلا برای هرکدوم، 1/2-3/4 قاشق چایخوری) و مثل عکس تا کنین روی فیلینگ، خمیر رو.بعد به آرامی روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، با فاصله 3 سانتیمتر از هم.
بعد روی شیرینی ها یک پنس شکر بریزین.بعد در ردیف یکی بالاتر از وسط فر بزارین و 12-14 دقیقه بپزین تا زیرشون طلایی شه.بعد از فر دربیارین و کمی صبر کنین، بعد روی سیم بچینین تا کاملا سرد شن.بقیه خمیر هارم اینطور کنین، اگه بریدتی خمیر موند، صاف باز کنین و بزارین یخچال مثل قبلیا.
نکته: در دستور خیلی قدیمی، شکر نداره حتی در باز کردن خمیر، فقط بعد از سرد شدن شیرینی ها، روشون پودر قند میریزن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه