آموزش طرز تهیه شیرینی پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره: 220 گرم
پودر شکر: 120 گرم
آرد: 200 گرم
آرد برنج: 2 ق چ
آرد ذرت: 3 ق چ
پودر پسته: 50 گرم
مغز پسته: 70 گرم
پودر قند: برای تزیین
طرز تهیه
1. فر را 15 دقیقه قبل از شروع به پخت شیرینی روی دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره و پودر شکر را بزنید، بعد مخلوط آردها و پودر پسته را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد خمیر شوند.
2. یک قاشق سوپ خوری از خمیر را برداشته، فرم بدهید و یک عدد مغز پسته را روی آن قرار داده و با فاصله آنها را داخل سینی که با کاغذ پوشانده اید قرار داده و در فر به مدت 25 دقیقه بپزید. 5 دقیقه بعد از پخت شیرینی ها را از سینی جدا کرده و بعد از سردشدن با پودر قند تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه