آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شيريني گالاتا ي توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شيريني گالاتا ي توت_فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ……………………………. 115 گرم
آرد ……………………………. 175 گرم
شکر ………………………….. 1 قاشق غذاخوري
آب يخ ……………………….. 3 قاشق غذاخوري
سرکه ي سيب سرد …………. 1 قاشق غذاخوري
نمک …………………………… نصف قاشق چاي خوري
.
مواد لازم روي گالاته:
توت فرنگي …………………… 500 گرم
شکر ……………………………. 3 يا 4 قاشق غذاخوري
نشاسته ……………………….. 1 قاشق غذاخوري
رنده ي پوست ليموترش ….‌… 1 عدد
وانيل ………………………….. 1 قاشق مرباخوري
.
شير …………………………… 1 يا 2 قاشق غذاخوري
شکر …………………………… 1 قاشق غذاخوري

طرز تهیه

آرد ، نمک و شکر را در کاسه ي همزن برقي ريخته و قطعات کره که حدود 20 دقيقه در فريزر بوده را به آن اضافه کرده و با دور کند همزن، مي زنيم تا تکه هاي کره ريز شود سپس 3 قاشق غذاخوري از مخلوط آب و سرکه ي خيلي سرد را به مواد اضافه کرده و خيلي کم هم مي زنيم. خمير را با دست جمع مي کنيم، اگر احساس کرديم خشک است، يک قاشق غذاخوري باقي مانده از مخلوط آب و سرکه را نيز به آن اضافه مي کنيم. خمير را در سلفون پيچيده و براي استراحت، در يخچال مي گذاريم. توت فرنگي ها را خرد کرده و با شکر، نشاسته، رنده ي پوست يک ليموترش و وانيل مخلوط مي کنيم. خمير را به ضخامت 3 الي 4 ميلي متر بر روي سيني فر که از قبل درون آن کاغذ روغني گذاشته ايم، باز مي کنيم و مخلوط توت فرنگي را با فاصله ي 5 سانتي متر از لبه هاي خمير، وسط خمير مي چينيم و لبه هاي خالي خمير را بر روي توت فرنگي ها بر مي گردانيم. به وسيله ي فرچه ي آشپزي، لبه هاي خمير را به شير آغشته کرده و روي آن شکر مي پاشيم. سيني فر را به مدت 45 تا 50 دقيقه در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم.
.
شيرينانه ي 1: به جاي توت فرنگي، هر ميوه ي دلخواهي مانند تمشک ، زردآلو و … هم مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: گالاته را مي تواتيم با خامه و يا بستني سرو کنيم
طرز تهیه شيريني گالاتا ي توت_فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی