آموزش طرز تهیه شیرینی مرنگ نسکافه ای با فیلینگ پنیری-کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
5 سفیده تخم مرغ بزرگ
250 گرم پودر قند
1 قاشق چایخوری آب لیمو
1 قاشق غذاخوری نسکافه
1 قاشق غذاخوری آب جوش
–
برای کرم پنیری-کاراملی:
200 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
100 گرم خامه قنادی
حدود 100 گرم کارامل (از 50 گرم شروع کنین تا به طعم و بافت دلخواه برسین)
طرز تهیه
برای مرنگ، نسکافه رو در 1-2 قاشق غذاخوری آب جوش حل کنین، سفیده هارو با همزن تمیز و خشک اونقدر بزنین تا از کاسه نریزه،بدون اینکه همزنو خاموش کنین، پودر قند رو قاشق قاشق اضافه کنید و بزنین،هرسری باید پودر قند لوط شه، بعد قاشق بعدی رو اضافه کنید. در آخر باید سفت و درخشان باشه.حالا آب لیمو رو اضافه کنید و یبار دیگه بزنین.بعد نسکافه سرد شده رو اضافه کنید و بزنین. حالا داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، با ماسوره ستاره باز که عکس دوتاشو گذاشتم ،یا هر ماسوره دیگه شکل دلخواه بزنین و ودر فر گرم شده 120-130 درجه، حدود 70-90 دقیقه بپزین. بعد فر رو خاموش کنین و چند دقیقه (نیم ساعت) داخل فر نگه دارین تا سرد شن، در فر هم نیمه باز.
برای کرم،خامه و پنیر رو بزنید تا فرم بگیره، بعد کم کم کارامل رو اضافه کنید و بزنین تا به طعم و بافت دلخواه برسین.زیاد نزنین تا شل نشه خامه.
بین دوتا مرنگ کرم بدین به آرامی چون شکننده هستن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه