آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی مارمالادی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی مارمالادی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد: 220 گرم
آرد برنج: یک و یک دوم ق س
پودر شکر: 40 گرم
بادام (آسیاب شده): 2 ق س
کره (خردشده): 180 گرم
اسانس بادام: یک چهارم ق چ
مارمالاد: یک سوم پیمانه

طرز تهیه

1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید. پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.

2. از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله 4 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویت ها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آنها را با مارمالاد رنگی پرکنید.
طرز تهیه شیرینی مارمالادی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی